take a stand, not a trend

welcome timeless

Nogle ting forandrer sig aldrig. Fordi de ikke behøver. Som at gi' en omgang, holde døren for den næste og holde sine aftaler.
Eller en denimskjorte.
–––
Det er på den baggrund vi har skabt
“The Everlasting Collection”.
Styles, som du også kan regne med til næste år, med udgangspunkt i 50'ernes maskuline ikoner. Produceret så lokalt, så rent og i så høj kvalitet som muligt. Alt syes i Norditalien. Økologisk bomuld. Sytråd af genanvendt havplast. Knapper af genanvendt messing og kobber. Naturfarver. Ingen elastan. Alt kan genanvendes.
–––
Dunville Apparel bor på Djursland, er ejet og drevet af Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen og hvis du kalder os bonderøve tager vi det som en kompliment.

"The Everlasting Collection" destrueres ikke

Tekstilindustrien er verdens 2. mest forurenende. Det skyldes bla. de evigt skiftende kollektioner. Man anslår at ca. 75% af alt tøj som produceres, bliver destrueret inden det er solgt, fordi der kommer en ny kollektion.
Ja, det er præcis lige så absurd som det lyder.

Du gør din hud og din planet en tjeneste

En lige så stor miljøbelastning kommer af at vi vasker alt, alt for meget. Med naturlige råmaterialer, vil du dog opleve at behovet for vask mindskes markant, alene fordi din hud reagerer anderledes og sundere. Undgå skyllemiddel, vask ved max 30 grader og kun når det er nødvendigt.