gratis fragt og retur

1. Du bestiller, vi sender gratis.
2. Du prøver tøjet. Hvis det passer er alt godt.
3. Hvis ikke, skriver du til os på info@dunville.dk.
Angiv gerne dit ordrenummer.

BYTTE Vi bytter gratis og vedlægger en forudbetalt fragtlabel, så du nemt kan returnere den forkerte størrelse.
Skriv hvilken størrelse du ønsker at bytte til.

RETUR Vil du ikke bytte, men returnere, mailer vi dig en forudbetalt fragtlabel, lige til at printe, og sender alle penge retur.

TIDSFRIST Principielt ingen. Det vigtigste er at du (eller modtageren hvis det er en gave) ikke har brugt tøjet, inden retur.

Vores ide om bæredygtighed er, at et par Dunville's skal være bedre end noget andet du kender: Højere kvalitet. Længere holdbarhed. Mere lækkert at røre ved. Gennemført, ned i mindste detalje. Dunville er udelukkende klassikere, som bliver i kollektionen. Vi kalder det The Everlasting Collection. Kun sådan undgår vi helt at destruere tøj, fordi det er blevet umoderne.

Dén ide stiller store krav til producenterne. Alt bliver syet på små, passionerede fabrikker i Italien. Vi har 100% styr på produktionskæden og nej, vi bruger ingen kinesiske swetshops. Alt er derimod fuldt certificeret og du finder al info under produkterne.

Rock on
Rasmus Dunvad, grundlægger

Rasmus Dunvad founder Dunville Apparel
Mols Mountains Dunville Apparel
MORE A MOVEMENT, THAN A BRAND

Vi har taget modebranchens stærkeste våben – kemi, overproduktion og lavt selvværd – og erstattet med musik, coolness og en knivspids almindelig fornuft. Vi tager gerne imod inputs, både de søde og de irriterende. Lad din stemme blive hørt på info@dunville.dk eller på sociale medier.

Q&A

Q: Er levetiden længere end andet tøj? A: Ja, hvis du vasker som angivet i label’en. Men husk, det er bomuld. Ikke granit. 
Q: Er Dunville Apparel 100% bæredygtigt? A: Nej. Det er der intet der er. Men vi tror vi er gået længere end noget andet brand i verden.
Q: Hvorfor er der ikke noget til kvinder? A: Fordi vi skulle starte et sted. Men det kommer.