This is who we are

Ideen med Dunville Apparel er, at "bæredygtigt" ikke er nok. Tøjet skal være bedre, end noget andet du kender: Højere kvalitet. Længere holdbarhed. Mere lækkert at røre ved. Gennemført, ned i mindste detalje. Kollektionen er udelukkende klassikere, som ikke går af mode. For vi skal alle sammen købe mindre, men bedre. Det gør en større forskel, end vi forestiller os.

Dén ide stiller til gengæld krav til producenterne. Alt bliver syet på små passionerede fabrikker i Italien. Ingen er dygtigere end dem. Ingen. Vi har 100% styr på produktionskæden og kender vores leverandører. Alt er certificeret og du finder al info under produkterne.

Det er kompliceret at gøre noget enkelt. Det har taget lang tid at udvikle kollektionen, men i marts '21 lancerede vi endeligt Dunville. Vi har iøvrigt hovedkontor ved foden af Mols Bjerge, Ebeltoft.

Oh, og så elsker vi passionerede mennesker, der brænder for det de laver. Som feks. soulman Mike Andersen. Se filmen om ham herunder.

Rock on
Rasmus Dunvad, grundlægger

Rasmus Dunvad founder Dunville Apparel
Mols Mountains Dunville Apparel
MORE A MOVEMENT, THAN A BRAND

Vi har taget modebranchens stærkeste våben – kemi, overproduktion og lavt selvværd – og erstattet med musik, coolness og en knivspids almindelig fornuft. Vi tager gerne imod inputs, både de søde og de irriterende. Lad din stemme blive hørt på info@dunville.dk eller på sociale medier.

Q&A

Q: Er levetiden længere end andet tøj? A: Ja, hvis du vasker som angivet i label’en. Men husk, det er bomuld. Ikke granit. 
Q: Er Dunville Apparel 100% bæredygtigt? A: Nej. Det er der intet der er. Men vi tror vi er gået længere end noget andet brand i verden.
Q: Hvorfor er der ikke noget til kvinder? A: Fordi vi skulle starte et sted. Men det kommer.